Rrjeti Revolucionare Rideshare dhe Transportit Koordinimi

Rrjeti Revolucionare Rideshare dhe Transportit Koordinimi

Regjistrohu tani
Map
wow faktor
Its Alive

Rrjeti kontakteve Ju.

Preferencat! kontrollit Email dhe texting funksione të tilla si informacion ndeshje me hartat, kur ndeshja ndodh, dhe më shumë. Ju gjithashtu mund të bookmark vetëm listën dhe kontrolloni atë kur të doni. Listat e tu ndryshojnë vazhdimisht. Në qoftë se ju thonë se nuk ka Email pastaj saj No Email.

Tell Me shumë

Normat e shoferit dhe Udhëtime
. Drivers vendosur norma të tyre të vet, dhe të përcaktojë udhëtimet e tyre, se sa larg do të shkojnë nga rruga e tyre, koha e udhëtimit, rënia dhe Rate Mileage . Ata të drejtuar shfaqje e tyre!
Çdo Shofer një mbret. Le Unaza e lirë Tregut!


Company Commuting dhe Transportation

publike ose Systems Private

Privatisht organizuar kompanisë transportit të gjerë dhe ndryshon në minuta me Ngarkimet më të bazës së të dhënave. Grupi ose Corporate sisteme mund të përcaktojë marrëdhënie, të ngjashëm mund të jetë me publikun, në grup të kufizuar, opsional për përdoruesit, apo edhe kufizuar në domenin tuaj të postës elektronike

Tell Me shumë
carpoolsign
Powered by Google AppEngine World Wide!

True World Wide Aftësinë

Një sistem me aftësi të pakufizuar vëllimit që punon në çdo vend në botë në langugage e saj të lindjes për të maksimizuar efikasitetin e Transportit dhe Reduktimi i emisioneve të gazit serë.

Qëllimi është
  • Plotësoni Up me vende bosh
  • Përdorni portofolin tuaj për çdo gjë tjetër se blerja e gazit!
Founder
  • Ulja e ngjeshur
  • Përdorni Fast Lane
  • të sigurojë koordinimin e transportit në kushte të jashtëzakonshme si në përgjithësi dhe në grupe siç kërkohet ose përcaktuar nga përdoruesit, grupi apo shoqëria.
  • Supported by Donations
    Mbështetja Donacione
ipad

shkon në Anything

Shkon Really Fast

shkon World Wide

versioni i vogël pajisja edhe shkon pa Javascript! Ajo defaults për të mbështetur përpunimin fund dhe shërben html pastër nëse është e nevojshme.

100% jo-garanci para-mbrapa

Nëse ne nuk do të përpiqet për të shpëtuar planetin pas saj të gjatë.

World Wide Përdorimi mund të dyfishtë efikasitetin e transportit prerjes emisionet e gazit, ne jemi të mbërthyer me sistemin që kemi tani për tani, të ndaluar duke e përdorur atë me kapacitet 20% dhe të fillojnë të mbushur vendet bosh.


Tech Support: 1-408-508-4879